Vacante in Kos cu reduceri early booking

Vacante in Kos cu reduceri early booking

Kos este o insula de o adevărată frumusețe tropicala cu vegetație luxurianta, plaje nesfârșite și doua mii de ani de istorie încărcată cn evenimente ce au contribuit inevitabil la schimbările civilizațiilor ce aveau sa urmeze.
Insula Kos este a treia insula ca marime din Arhipelagul Dodecanese, in partea de Sud-Est a Marii Egee. Cu o suprafață de aproximativ trei sute douazeci de kilometri pătrați si o populație de 30.950 de persoane, Kos se afla la o suta de kilometri de Rodos si 337 kilometri de Atena.
Din oferte oltextur.ro early booking Kos am ales hotelul Andavis 2* unde prețul pentru un sejur de șapte nopți cazare cu mic dejun pornește de la 352 euro per persoana, taxe incluse. Prețul este valabil în cazul in care rezervarea se efectuează pana la data de 28 februarie 2014. Un alt hotel din oferta Oltextur pentru insula Kos este Triton 3* cu preturi pentru un sejur de șapte nopți cazare cu mic dejun inclus și taxe de aeroport incluse pornește de la 449 euro per persoana. Pentru hotel Triton preturile afișate sunt valabile pana la data de 15 aprilie 2014.plaja kos

Daca optați pentru o vacanta în Kos nu ocoliți orașul capitala Kos situat în partea de nord-est a insulei. Acesta este un orășel cochet mediteranean cu o arhitectura distincta si cu  bulevarde impresionante. Cu multe site-uri arheologice orașul Kos este locul ideal pentru mersul pe jos sau cu bicicleta. In pitorescul  port de andocare pentru multe vase de croaziera iahturi și bărci de pescuit tradiționale găsim o mare varietate de magazine cu suveniruri, baruri , cafenele, taverne tradiționale și restaurante.

Pe coasta de est la 12 kilometri de port se afla satul Tigaki, o mica stațiune cu plaja de nisip fin. Aproape de Tigaki exista un saltwork complet funcțional si o alta plaja fina cu mari complexe hoteliere în Marmari.
In partea de sud a insulei, la 26 kilometri de orașul Kos se afla Kardamena , a doua mare stațiune turistica ca mărime de pe insula.
In orice stațiune turistica a insulei Kos va veți afla veți descoperi farmecul ospitalității  mediteraneene specific locuitorii insulelor din Grecia.
Aici veți găsi toate ofertele cu reduceri early booking Kos lansate de către Oltextur.

1 Response

  1. Sunt extrem de curioasa ce planta sau arbust este in acea fotografie, la acel balcon? M-au fascinat frunzele lui rosii. Si daca nu imi spui, sunt in stare sa dau o fuga pana-n Kos, numai sa gasesc balconul cu pricina. :)) In Grecia am fost in luna de miere, in Kos, si nu voi uita niciodata acele 2 saptamani. Un vis. Un vis pe care ar trebui sa il urmeze oricine!

Leave a comment