Vacante Grecia 2015

Vacante Grecia 2015

Toamna a sosit mult mai devreme cu oferte vacante Grecia 2015. Preturi de toamna, asadar, preturi cu reduceri early booking.

Pentru a naviga in siguranta pe Marea Egee in drumul nostru spre vacante Grecia 2015 , unii dintre noi, spre unele dintre insule Grecia sau in drumetii spre varfurile impresionante ale muntilor din Grecia, cautati acum vacante Grecia 2015 la cele mai ieftine preturi, cu cele mai mari reduceri posibile. Vacante Grecia 2015 sosesc in oferte variate, in functie de preferinta fiecarei categorii de turisti.

Ce gasim in Grecia ?

Grecia este o tara sublima, acoperita de lanturi muntoase, plantatii pitoresti de maslini, precum si sute de insule mirifice, cum ar fi Creta, de exemplu, ce asteapta sa fie explorate. Inotati in apele turcoaz care fac din Grecia destinatia ideala a vacantelor estivale, iar apoi, in timpul ramas,  descoperiti frumusetea inconfundabila a oraselor si satelor grecesti pline de viata. Rezervati acum o vacanta Creta si veti obtine o reducere de pana la 30 %.
grecia 3

Cele mai cautate vacante Grecia 2015-Insule Grecia

Insulele Ciclade pot fi vizitate folosind feribotul din Athena, sau folosind zborurile directe tip charter din Bucuresti. Mergeti in Santorini in timpul unei vacante Grecia pentru un apus de soare unic, suprizand cu aparatul foto imagini cinematografice din satul Oia sau dansati toata nopatea pe insula Mykonos.Va sugeram sa fcaeti un tur al insulelor din Dodecanze, incepand din Rhodos, continunad cu Symi,Tilos, Nisyros si terminand cu Kos.

 

Insulele Ionice cu inegalabilele Corfu, Zakynthos, Lefkada si Kefalonia sunt o varianta pentru vacante Grecia 2015.

Dintre insulele Ionice, Corfu este una luxurianta, frumusetea data de plantatiile de maslini aromatice, golfuri de nisip ascunse peste cae se apleaca usor dealurile imapdurite ale insulei.Corfu reprezinta una dintre cele mai mari aventuri grecesti. Vacantele in Corfu sunt impresionante. De-a lungul coastei insulei Corfu, descoperim sate de pescuit fermecatoare cu strazi pietruite si o bogatie de fructe mare proaspete, ce doar aici le gasim intr-o mare varietate de sortimente. Incercati statiunile Kassiopi, Sidari sau Dassia pentru o vacanta ideala in Corfu.

skiathos

Vacante Grecia 2015

Complet ademenitoare cu coasta sa de lux, fermecatoare prin sate sale traditionale de pescari, un zumzet de noapte in pasi de dans si o cultura bogata, Skiathos a devenit una dintre cele mai populare destinatii de vacanate in Grecia.

Aceasta insula, Skiathos, scaldata de soare ofera tott ceea ce si-at dori orice turist intr-o vacanta in Grecia 2015: litoral glorios, restaurante autentice grecesti, baruri fermecatoare si o multitudine de optiuni acvatice.Insula Skiathos ofera o multitudine de optiuni de cazare in pensiuni, vile si hoteluri moderne.

 

De ce vacante Grecia 2015 ?

Grecia se bucura de un climat mediteranean, care cu un soare aproape continuu intre lunile aprilie si noiembrie. Grecia se bucura de una dintre cele mai bune infrastucturi de cazare din Europa, de la pensiuni elegante, hoteluri de 2, 3 stele la 5 stele de lux. In ultima perioada, turismul din Grecia s-a pliat foarte rapid pe cerintele turismului de nisa, acel concept all inclusive pe care-l agreaza, in mod special, familiile cu copii.

Cu nisipuri aurii, golfuri cu pietris si valuri cristaline, plaje uimitoare , Grecia a fost intotdeauna una dintre atractiile populare printre turistii de pretutindeni.

grecia 2

 

Cele mai bune oferte vacante  Grecia 2015

 

Daca alegeti un sejur Grecia 2015 cu transport individual, va recomandam Halkidiki, unde cel mai bun pret de cazare cu masa demipensiune pentru un hotel de 3 stele porneste de la 17 euro per persoana. Oferta de la Kassandra Bay Village 3* are si o reducere early booking de 10 % pentru rezervarile efectuate pana la data de 30.04.2015. Un tarif mic de cazare il gasim si la hotel Daphne Holifay Club 3* de 20 euro per persoana per zi.

Turistii care prefera un sejur in Grecia cu transport organizat ( autocar sau avion), gasesc cel mai mic pret pentru un sejur de 7 nopti cazare in Parga, la Vila Dimitrikias Studios 2* , de 108 euro per persoana, transport autocar.

Pentru un sejur Grecia 2015, transport avion, un turist trebuie sa-si aloce cel putin 199 euro per persoana, 7 nopti cazare cu mic dejun. Oferta include reducerea early booking valabila pana la data de 15.12.2014.

Doriti oferte vacante Grecia 2015 pentru un sejur de 7 nopti cazare, cu mic dejun in Creta, transport avion, ar trebui sa stiti ca cele mai mici preturi pornesc de la 264 euro per persoana.

Toata gama de oferte  vacante Grecia 2015 le gasiti aici.

insule grecia

Vacante Grecia 2015

 

No Comments Yet.

Leave a comment