Thassos Grand Resort 5*- cel mai noul hotel din Thassos

Thassos Grand Resort 5*- cel mai noul hotel din Thassos

Ultimul hotel inaugurat in Insula Thassos, Thassos Grand Resort 5*  este cel mai luxos complex hotelier aparut in cea mai populara insula din Marea Egee. In ultimii ani, Thassos a devenit una dintre insulele in care turistii se intorc an de an. Thassos cea mai nordica insula a Marii Egee, foarte aproape de coasta macedoneana, este renumita pentru apele marii extrem de limpezi, precum cristalul de smarald, a plajelor de nisip si a verdetei luxuriante.

Thassos a devenit destinatia ideala pentru vacante relaxante.
De pe dealul unde este cocotata capela Agios Ioannis, in golful Agios Ioannis Lukas poti zari ultimul hotel inaugurat in insula Thassos: Thassos Grand Hotel 5*. 161 camere amenajate magnific, 8 aparatamente si 2 vile de lux.

De pe plaja hotelului ai o vedere de neegalat spre Muntele Athos, muntele sacru al Marii Egee.

Thassos Grand Resort 5*- construit pe  un site arheologic

Golful Ioannis Lukas , locul pe care s-a construit Thassos Grand Resort 5* este unul de mare interes arhelogic, in urma sapaturilor efectuate  ajungandu-se la concluzia ca acolo au existat urme de viata inca din anul 3.500 i Hr. Din descoperirile din zona, s-a ajuns la concluzia ca in golful Ioannis Lukas, oamenii se ocupau cu pescuitul si agricultura, dar si cu tesutul. Marturie stau o fabrica de ulei de masline alcatuita din doua prese mari si o alta fabrica de ulei de masline sub forma de trapez, descoperite in zona hotelului Thassos Grand Resort 5*.
Oricine, pasionat de istorie, poate parcurge pe jos zona in care a fost construit hotelul, descoperind ani de istorie indelunga, dezvaluind viata localnicilor de aici, cu obiceiurile, nevoile si relatiile cu alte comunitati.
Pe cele doua dealuri situate la est si la veste ale golfului, veti descoperi doua turnuri, dovada vie ca, viata si activitatea din aceasta regiune nu a fost oprita in perioadele preistorice si romane. Partea de sud a insulei a fost cunoscuta inca din antichitate pentru carierele de marmura, activitate ce se desfasoara si in prezent.

Thassos Grand Resort 5*-facilitati
Plaja si piscine

Ape  limpezi si incredibil de curate ale Marii Egee, cu o multitudine de nuante de albastru si verde matura plaja de nisip alb asezata la poalele dealului de pinini centenari, situate in vecinatatea unei livezi de maslini, vechi de peste 200 de ani.
Aici veti simti nisipul cald ce vi se va strecura printre degetele de la picioare, inaintand spre exoticul de zi cu zi al golfului Agios Giannis Lukas.
Perimetrul hotelului nostru va ofera patru piscine in aer liber proiectate la cativa metri deasupra mari. Toate dispun de sezlonguri si umbrele de soare.

Restaurante, baruri si taverne
Restaurant Olympus, un restaurant unde puteti servi un mic dejun copios, stil bufet, avand o selectie bogata de fructe proaspete si sucuri naturale, cereale si paine de casa, legume si omlte la comanda.
Masa de pranz  se va servi a la carte, in timpul careia oaspetii hotelului se pot bucura de preparatele bine pregatite in bucataria internationala sau mediteraneana.
Cina va fi servita sub forma de bufet, preparat live, combinata cu seri tematice.

Taverna Dionysos, o adevarata bucatarie greceasca cu tenta moderna, bazata pe retete traditionale, mediteraneene rafinate. Mancarurile din taverna vor fi pregatite doar din capturile pe care pescarii le aduc aici in fiecare dimineata.

Barul Alpha, un lounge cosmopolit ce ofera cocktail-uri usoare, inca modest, insa cu o atmosfera relaxanta. Cocktail-urile oferite de barul Alpha sunt infuzate cu fructe si plante aromatice. Cu un divertisment zilnic si spectacole live la pian, in serile tarzii de vara, Barul Alpha devine cel mai aglomerat loc din Thassos Grand Resort 5*.

Asteria Spa & Wellness
Masaje si terapii. Un mediu usor si confortabil in care sejurul oaspetilor hotelului devine un vis. Zona de relaxare a hotelului include baie de aburi, sauna finlandeza, salina, jacuzzi, Kneipp, paturi relaxante, masaje faciale, servicii de infrumusetare. Asteria Spa & Wellness de la Thassos Grand este un adevarat paradis al linistii de la marginra marii Egee. Un paradis al relaxarii si linistii ce doar zeii au avut parte de acesta.

Thassos Grand Resort 5*-oferte

Preturile pentru o noapte de cazare cu mic dejun la Thassos Grand Resort 5* incep de la 50 euro per persoana, loc in camera dubla. Daca va grabiti si va rezervati sejurul la Thassos Grand Resort 5* pan ala data de 28.02.2017, atunci veti beneficia de o reducere de 35 % din pretul afisat. Suplimentul de demipenisune este de 22 euro per persoana per zi.
Thassos Grand Resort 5*, o incursiune in istoria antichitatii elene.

No Comments Yet.

Leave a comment