Sejururi Mykonos 2019

Sejururi Mykonos 2019

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter, cu destinația Mykonos. Plecările se fac din Aeroportul Otopeni, pe data de 07.08, 14.08 și 21.08.2019. Vă oferim transport până la aeroport, din următoarele orașe: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Brașov, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Iași, Roman, Bacău, Focșani, Buzău, Galați,  Brăila, Tecuci, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Balș, Slatina.

Situat în centrul Insulei Cyclades, Mykonos este renumit pentru atmosfera cosmopolită și viața de noapte vie! Nu e de mirare de ce este cunoscută ca "Ibiza din Grecia". Bucurați-vă de minunatul apus de soare de la Little Venice Mykonos, plimbați-vă pe străzile înguste din Chora, bucurați-vă de sejurul dumneavoastră la hoteluri luxoase din Mykonos, dansați ziua la petrecerile de pe plajele epice pe care le veți găsi acolo, iar când soarele coboară, intrați în scena vieții de noapte a insulei și petreceți toată noaptea la cluburile legendare!

Hotelul Anemos Studios 4* este situat la 100 m de plaja Ornos și la 2.5km de orașul Mykonos. Acesta oferă oaspeților săi: bar, grădină, seif, cameră de depozitat bagajele, piscină exterioară, biciclete de închiriat, rent a car, servicii de fax. Camerele dispun de aer condiționat, balcon/terasă, televizor, frigider, vedere la piscină sau la grădină.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu plecarea pe data de 14.07, cu cameră de tip studio standard dublu sau twin, fără masă, o persoană plătește un total de 635.50 euro, redus de la 856.00 euro!

Serviciile incluse pentru acest sejur sunt:

- 7 nopți cazare cu masă specificată la fiecare hotel;

- Transport cursă charter TAROM OTP-JMK-OTP (la dus escală Kalamata)

- Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport;

- Taxe de aeroport;

- Asistență turistică în limba engleză;

Bonus: Asigurarea medicală și STORNO - Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă!

Bonus: Transfer din diverse orașe din țară către Aeroportul Otopeni;

Iar serviciile neincluse sunt:

- Taxa locală: între 0.5eur – 4eur/ cameră/ noapte (în funcție de clasificarea unității de cazare) - se achită la fața locului;

- Excursii opționale și intrările la obiective;

- Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecărui hotel);

- Supliment Business Class: 150 €/pers. - OPȚIONAL (include strict prealocare loc în primele rânduri din aeronavă și catering business în avion + 2 bagaje de cală x 23kg / persoană).

No Comments Yet.

Leave a comment