Santorini – destinatia potrivita pentru luna de miere!

Santorini – destinatia potrivita pentru luna de miere!

Santorini este una dintre insulele deosebite ale Greciei, care nu se aseamana cu celelalte prin peisaj sau relief. Santorini este o insula vulcanica, cu vulcan activ, al carui crater este in mare. Ultima eruptie mare a fost acum 3600 ani si a distrus civilizatia preistorica, ale carei urme pot fi vazute in situl arheologic din Akrotiri.

Santorini este cunoscuta pentru peisajele cu case colorate sau bisericile albe cu acoperis albastru, cocotate pe stancile din zona Imerovigli - Oia si pentru plajele cu nisip negru si rosu. De plajele cu nisip negru va puteti bucura in statiunile Kamari, perissa, Perivolos sau Monolithos, iar plajele rosii sunt accesibile doar cu barca, in sudul insulei.

Cei mai romantici dintre Dvs pot alege cazare in Imerovigli, Fira sau Oia, unde hotelurile sunt sapate in stanca, piscinele interioare se afla in grote, si toate camerele au vedere spre Caldera. Ce poate fi mai romantic decat sa admiri acest peisaj cu un pahar de sampanie in piscina sau jacuzzi?

Charterul spre Santorini, operat de TAROM in vara 2019 (singurul de pe piata), incepe pe 9 iunie din Bucuresti si are rotatii pana pe 25 septembrie.

Pentru plecarea din 9 iunie, va recomandam cateva hoteluri cu confirmare pe loc:

ALEXANDRA STUDIOS & APARTMENTS 3*, Kamari-Monolithos, de la 599 €/pers
Disponibilitati:
1 Studio 2-3 pax (suplimentare)
1 Apartament 2-4 pax
Servicii incluse:
Sejur 7 nopti, Mic dejun

EPAVLIS 4*, Kamari-Monolithos, de la 779 €/pers
Early Booking 5% - 31.05.2019!
Disponibilitati:
4 Sea View Rooms 2-3 pax
Servicii incluse:
Sejur 7 nopti, Mic dejun

IMPERIAL MED 4*, Kamari-Monolithos, de la 839 €/pers
Disponibilitati:
1 Junior Suite 2AD+1CHD - up to 11.99
Servicii incluse:
Sejur 7 nopti, Mic dejun

Daca doriti sa vedeti oferta completa sau last minute-uri pentru aceasta destinatie, va invitam sa accesati site-ul nostru!

No Comments Yet.

Leave a comment