Primele oferte early booking Corfu 2018

Primele oferte early booking Corfu 2018

Pe site-ul agentiei oltextur.ro descoperim primele oferte early booking Corfu 2018 cu preturi incepand de la 150 euro/sejur de 7 nopti cazare.

In Corfu se poate ajunge cu autoturismul personal, autocarul sau cel mai elegant, direct charter avion Bucuresti-Corfu. In timp ce cu autoturismul propriu sau cu cu autocarul drumul din Romania pana in Corfu dureaza in jur de 20 de ore, zborul cu charter avion dureaza in jur de ora si jumatate.

Dvs alegeti!

Din multitudinea de oferte early booking Corfu 2018 afisate pe oltextur.ro ce destinatii din insula alegem ?!

Cele mai frumoase  plaje din Corfu

Sudul insulei

Benistes, aflat la 12 km sud de capitala Kerkyra, era in trecut orasul unde se organizau petreceri non stop. Astazi, orasul s-a transformat intr-o statiune estivala mult mai linistita, recomandata pentru familiile cu copii. Benistes si-a schimbat imaginea si prin deschiderea unui port vizavi de piata principala.

Cladirea reprezenttaiva a orasului Benistes este Muzeul Scoicilor. Expozitia impresionanta de scoici, corali, fosile, stele de mare si bureti a fost adunata din intreaga lume de un australian-corfiot.

Orasul Benistes a fos intemeiat inca din perioada romana. Langa piata portului se afla ruinele bailor romane. Vechiul centru al orasului, aflat langa port, are o atmosfera specific greceasca, cu casute care pastreaza caracterul asezarii de pescari. Valea luxurianta a orasului din vestul orasului este traversata de alei, creand un loc de o frumusete rara.

Hoteluri in Benistes

Hotel Lido Corfu Sun 3* a carui dispunere pe  mai multe niveluri, ofera turistilor o vedere panoramica unica asupra Marii Ionice.

Hotel Potamaki Beach 3*, situat in centrul statiunii Benistes, la malul marii, este unul dintre cele mai bune hoteluri din Benistes.

Hotel Primasol Ioanian 4* se afla situat intre Benistes si statiunea Agios Ioannis, pe plaja. Plaja hotelului este privata, insa cu pietris.

Hotel Grande Mare Hotel & Wellness 4*, renovat in 2004 ofera conditii foarte bune de cazare.

 

Moraitika si Messongi

Drumul aglomerat pe coasta de sud continua pana in statiunile invecinate Moraitika si Messongi, aflate la 20 km de orasul Kerkyra.

Moraitika este cea mai aglomerata si mai animata dintre cele doua statiuni. Partea cea mai veche a statiunii Moraitika este situata pe un deal. Iesirea de pe drumul principal este marcata de o clopotnita in rosu si galben. Aici, sus in statiune, singurul local pentru turisti exista o singura taverna ce ofera un contrast binevenit fata de statiunea de la poalele dealului

Hoteluri in Moraitika

Hotel Sea Bierd 3* este un frumos hotel dedicat familiilor cu copii situat la 150 m de plaja.

Hotel Sea Bird 3* detine 71 de camere recent renovate, care dispun de aer conditionat, balcon/terasa, bai cu dus/cada. TV.

Hotel Delfinia 4* este amplasat pe plaja cu pietricele, la 200 m de centrul sttaiunii Moraitika. Hotelul este inconjurat de o frumoasa gradina de maslini.

 

Messongi este o statiune in curs de dezvoltare rapida. In apropierea plajei se afla una dintre cele mai vechi plantatii de maslini din Corfu. Plantatia respectiva a fost plantata de catre venetieni cu peste 500 de ani in urma.

De aici, drumul principal coteste spre intreiorul coastei si ajunge la intersectia cu Ano Mesongi.

 

Hoteluri in Messonghi

Hotel Pantheon Hall 2* situat in centrul statiunii Messonghi, la 100 m de plaja. Recent renovat, hotel Pantheon Hall 2* a devenit un hotel modern, insa cu detalii clasice, cu mozaicuri si arteface istorce grecesti. Hotelul este recomnadat familiilor cu copii.

Hotel Messonghi Beach 3* este amplasat intre statiunile Moraitika si Messonghi. Punctul de atractie al hotelului Messonghi Beach 3* il constituie aqua parkul construit in 2008.

No Comments Yet.

Leave a comment