Nopti albe in Mykonos

Nopti albe in Mykonos

Pentru turistii care doresc sa experimenteze adevarata magie  a unei vacante estivale petrecute vreodata pe o insula din Grecia, le recomandam Mykonos, ce mai cosmopolita dintre insulele Marii Egee. Cautati oferte Mykonos pe site-urile agentiilor de turism, transport avion charter direct Otopeni-Mykonos.
In fiecare an, insula este vizitata de mii de turisti din intreaga lume, pentru care strazile inguste, ca un adevarat labirint devin neincapatoare.
Mai mult decat atat, Mykonos ofera preparate mediteraneene delicioase, plaje frumoase, apusuri de soare spectaculoase, o viata de noapte salbatica, devenita de notorietate, cluburi si petreceri .
Mykonos este singura insula greaca unde puteti petrece la orice ora din zi sau noapte in  barurile de pe plaja, de la asfintit pana la rasaritul soarelului.O adevarata nebunie, in care odata intrat nu mai realizezi cand treci dintr-o zi intr-alta.baruri si cluburi in Mykonos
Daca exista un rege al persoanelor gay, atunci Pierro este acela. Acesta este si barul care a facut celebra insula Mykonos. In 1973, pictorul italo-american Pierro Amvesa s-a indragostit de un localnic si a deschis Pierro pe Matoyannia.
Acesta este cel mai bun bar gay cunoscut pe insula si unul dintre cele mai renumite la nivel mondial.
Oameni de toate varstele, culorile nationalitatile, homosexuali vin la Pierro, cel mai tare club din Mykonos.

 

1 Response

  1. Vaaaai, ce tare, nu stiam ca in Mykonos exista un astfel de bar gay. Mi-ar placea tare mult sa il vad si sa ma amestec printre ei. Nu sunt lesbi, dar este o curiozitate pentru cultura mea generala. La noi sunt foarte batjocoriti gay-i, sunt curioasa daca grecii ii accepta cu mai multa caldura. Cred ca acest bar este cu adevarat o atractie turistica. M-ai surprins placut! :)

Leave a comment