Last Minute Zakynthos

Last Minute Zakynthos

Pentru vacanța de final de vară, agenția noastră vă pune la dispoziție curse cu autocarul/avionul sau deplasarea individuala până la insula Zakynthos. Oferta se sfârșește pe data de 10.09.2019, fiind în limita locurilor disponibile. Plecările sunt pe data de 16.09 și 23.09!

Acasă la faimoasa plajă Navagio (naufragiu) și glorificată de nenumăratele ghiduri de călătorie, insula Zakynthos este una dintre cele mai populare insule grecești! Peisajele impresionante, plajele exotice cu nisip fin de zahăr și ape turcoaz, viața de noapte nebună sunt doar unele dintre principalele motive pentru care această insulă este foarte populară.

Hotelul Mediterranean Beach Resort 5* localizat în Laganas, vă întâmpină cu o atmosferă primitoare combinată cu un plus de eleganță, cazare de lux și servicii de calitate. Resortul recent renovat este alcătuit din opt clădiri cu două etaje contruite în stil tradițional ionian și este destinația perfectă pentru cei care caută frumusețea naturii.

Acesta oferă oaspeților săi două restaurante, recepție 24 ore, cameră de bagaje, babysitting (la cerere), Internet corner, Wi-fi gratuit, room service 24 ore, spălătorie, sală de conferințe (150 persoane), TV Lounge, piscină exterioară și piscină pentru copii, prosoape de plajă, bar la piscina, tenis de masă, sală de fitness și saună, coafor, manichiură, pedichiură, masaj.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu plecarea pe data de 09.09.2019, din București cu avionul, având la dispoziție o cameră dublă superioară și masă de tip demipensiune, o persoană plătește un total de 853.50 euro!

Serviciile incluse de către noi sunt:

- 7 nopți cazare cu masă specificată pentru fiecare hotel

- Transport cursă charter BLUE AIR OTP-ZTH-OTP (ZBOR DIRECT)

- Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport

- Taxe de aeroport

- Asistență turistică

Bonus: Asigurarea medicală și STORNO - indiferent de vârstă!

No Comments Yet.

Leave a comment