Last Minute Thassos

Last Minute Thassos

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse cu autocarul spre Grecia, mai exact pe Insula Thassos. Plecările sunt pe 03.07 și 10.07.2019. Cazările pentru plecarea din data de 03.07 sunt: Studio Tina (Self Catering), Studio Athina (Self Catering), Studio Panos (Self Catering), Vila Dimitris & Marlen (Self Catering), Hotel Papageorgiou, Hotel Rachoni Bay, Hotel Alkyon, Hotel Olympion și Astris Sun; iar pentru plecarea din data de 10.07 cazarile sunt: Studio Tina (Self Catering), Studio Athina (Self Catering), Studio Panos (Self Catering), Vila Dimitris & Marlen (Self Catering), Hotel Papageorgiou, Hotel Rachoni Bay, Hotel Alkyon, Hotel Olympion, Astris Sun, Studio Maria (Self Catering), Philoxenia Inn, Hotel Vila Natassa, Studio Dimitris (Self Catering), Vila Rania (Self Catering), Vila Suzi (Self Catering), Hotel Holidays și Vila Mary 1 (Self Catering).

Thassos este o insulă grecească care se mândrește cu un cadru natural incredibil, fiind cea mai nordică insulă a Mării Egee, aflându-se foarte aproape de coastele continentului grecesc. Insula este o destinație excelentă pentru vacanțele de familie și vacanțele relaxante.

Aceasta iese în evidență cu plajele și satele sale muntoase.  Satele insulei au o arhitectură tradițională, fiind pline de case din piatră, străzi înguste și pavate, și acoperișuri din țiglă gri.

Situat în orașul Thassos, capitala insulei, hotelul Philoxenia Inn 2* oferă oaspeților săi un acces usor și rapid către centru orașului.  La aproximativ 100 de metri de hotel se află piața din Limenas și portul, iar la  200 de metri cea mai apropiată plaja din Thassos (Limenas).

Hotelul Philoxenia Inn 2* este înconjurat de o grădină de flori și are o piscină frumoasă cu sezlonguri și umbrele (gratuite pentru oaspeții hotelului). Are, de asemenea, un bar în aer liber lângă piscină și un bar în interior cu o camera de zi și televizor, unde puteți avea acces la fax și internet.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu mic dejun și plecarea pe data de 10.07, o persoană plătește un total de 235€. Prețul include:

- 7 nopți cazare;

- Insoțitor de grup

- Asistență turistică pe perioada sejurului;

Prețul nu include:

- Transport autocar;

- Taxa de stațiune;

- Biletul de ferry boat;

No Comments Yet.

Leave a comment