Last Minute Kalamata

Last Minute Kalamata

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter, cu destinația Kalamata.Plecarea se face pe data de 17.07.2019, din Aeroportul Otopeni, zborul fiind asigurat de compania Tarom. Va oferim transport cu autocarul spre aeroport, din următoarele orașe din țară: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Brașov, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Iași, Roman, Bacău, Focșani, Buzău, Galați,  Brăila, Tecuci, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Balș, Slatina. Camerele sunt cu confirmare pe loc!

Kalamata este al doilea oraș cel mai populat al Peninsulei Peloponeze, după Patras, în sudul Greciei și cel mai mare oraș al regiunii administrative, care vă așteaptă cu o mulțime de baruri si restaurante așezate de-a lungul porturilor, numai bune pentru a-ți petrece o seară relaxată, privind minunatele peisaje.

Hotelul GMP Bouka 4* este situat pe plajă, într-o zonă liniștită, la 10 km de orașul Kalamata, la 5 km de orașul Messene, în centrul stațiunii Messinian Bay. Hotel oferă oaspeților săi recepție 24h, aer condiționat, grădină, centru de conferințe, cafenea-bar, restaurant, piscină interioară, piscină exterioară, salon de înfrumusețare, parcare gratuită, magazin de suveniruri. Camerele acestuia dispun de aer condiționat, mini bar, acces gratuit la internet, uscător de păr, televizor, telefon.

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu plecarea pe data de 17.07.2019, din Aeroportul Otopeni, cu masă de tip demipensiune și cameră dublă în clădirea principală, o persoană plătește un total de 593.00 euro, redus de la 743.00!

Hotelul Pharae 4* este situat foarte aproape de centrul orașului, acesta oferă oaspeților săi restaurant, bar, Loft Lounge, centru business, internet corner, Wi-Fi gratuit, parcare privată (în limita locurilor disponibile), parcare privată (în apropierea hotelului-contra cost), cameră de bagaje, recepție 24 h, spălătorie, bonă (la cerere-contra cost). Hotelul deține 72 de camere dotate cu televizor, Wi-Fi gratuit, aer condiționat individual, minibar, seif, uscător de păr și room service.

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu plecarea pe data de 17.07.2019, din Aeroportul Otopeni, cu masă de tip demipensiune și cameră dublă cu vedere la munte, o persoană plătește un total de 638.50 euro, redus de la 797.00 euro!

Serviciile incluse pentru aceste două sejururi sunt următoarele:

- 7 nopți cazare cu masă specificată la fiecare hotel;

- Transport cursă charter TAROM OTP-KLX-OTP (la retur escală Mykonos);

- Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport;

- Taxe de aeroport;

- Asistență turistică;

Bonus: Asigurarea medicală și STORNO -  indiferent de vârstă!

Bonus: Transfer din diverse orașe din țară către Aeroportul Otopeni!

Iar serviciile neincluse sunt:

- Taxa locală: între 0.5eur – 4eur/ cameră/ noapte (în funcție de clasificarea unității de cazare) - se achită la fața locului;

- Excursii opționale și intrările la obiective;

- Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecărui hotel);

- Supliment Business Class: 150 €/pers. - OPȚIONAL (include strict prealocare loc în primele rânduri din aeronavă și catering business în avion + 2 bagaje de cală x 23kg / persoană);

No Comments Yet.

Leave a comment