Last Minute Grecia – Camere cu confirmare imediată

Last Minute Grecia – Camere cu confirmare imediată

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter spre Grecia, din Aeroportul Otopeni și Aeroportul Avram Iancu Cluj. Plecarea spre Chania, se face pe data de 11.07.2019 din Cluj-Napoca, plecarea spre Zakynthos se face pe data de 13.07.2019, din aeroportul Avram Iancu Cluj și Aeroportul Otopeni, iar plecarea spre Santorini este pe data de 14.07.2019 din Aeroportul Otopeni! Vă oferim transport până la Aeroportul Otopeni, din următoarele orașe din țară: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Brașov, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Iași, Roman, Bacău, Focșani, Buzău, Galați,  Brăila, Tecuci, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Balș, Slatina, iar spre aeroportul Avram Iancu, din următoarele orașe: Târgu Mureș, Sibiu, Sebeș, Alba-Iulia, Hunedoara, Deva, Satu Mare și Baia Mare!

Hotelul Creta Palm 4* este caracterizat ca fiind un hotel modern și sofisticat, cu o arhitectură distinctă, ideal pentru familii și pentru cei care caută o vacanță liniștită într-o atmosferă prietenoasă și primitoare. Hotelul este situat pe plaja Kato Stalos, la 7 km de orașul Chania, 24 km de aeroport și 30 m de stația de autobuz. Hotelul oferă oaspeților săi o multitudine de facilități precum: recepție 24 h, wi-fi în locurile publice și în camere, restaurant în care turiștii pot servi micul dejun și cina sub formă de bufet, care conține specialități tradiționale grecești și internaționale, 2 piscine, bar la piscină,  sală de sport, saună, hidromasaj, nopți grecești cu muzică live o dată pe săptămână, karaoke și parcare privată.

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu plecarea pe data de 11.07.2019, din Cluj-Napoca, cu masă tip demipensiune și cameră tip studio, o persoană plătește un total de 682.00 euro, redus de la 822.00 euro!

Alexandra este un hotel mic și cochet, localizat la 50 metri de plajă din Kamari și oferă o piscină cu terasă, dotată cu șezlonguri și umbrele. Distanțe: plajă 50 m, aeroport 4 km, Fira 10 km și Port 11 km. Micul dejun bufet se serveşte zilnic în zona cu vedere la mare sau în snack barul de la piscină. De asemenea, hotelul dispune de Lobby cu TV, parcare publică, piscină, șezlonguri și umbrele la piscină, wifi în zonele publice, recepție 24 ore, internet corner, depozit bagaje.

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu plecarea pe data de 14.07.2019 din Aeroportul Otopeni, cu cameră dublă standard și mic dejun, o persoană plătește un total de 474.50 euro, redus de la 627.00 euro!

Serviciile incluse de către noi pentru aceste sejururi sunt:

- 7 nopți cazare cu masă specificată la fiecare hotel;

- Transport cursă charter TAROM (CLJ-CHQ-CLJ / OTP-JTR-OTP);

- Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport;

- Taxe de aeroport;

- Asistență turistică în limba română;

Bonus: Asigurarea medicală și STORNO - Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă!

No Comments Yet.

Leave a comment