Insula Creta 2020

Insula Creta 2020

Pentru vacanța de vară a anului ce urmează, agenția noastră vă pune la dispoziție o cursă charter cu avionul, din București, având ca destinație insula Creta. Plecarea se face pe data de 02.05.2020, cu prețuri începând de la 310 euro/persoană!

Creta este cea mai mare insulă din Grecia și a cincea cea mai mare din Marea Mediterană. Aici, puteți admira ruinele civilizațiilor strălucitoare, explorați plaje glorioase, peisaje montane impresionante, văi fertile și chei abrupte și puteți degusta o parte din cultura gastronomică a insulei. Creta este, până la urmă, un mic univers plin de frumuseți și comori de care probabil vei avea nevoie de o viață pe care să le descoperi!

Hotelul Agrabella 3* este situat în stațiunea Hersonissos, la aproximativ 250 de metri de plajă. Centrul stațiunii, stația de autobuz și stația de taxiuri se află la 100 de metri de hotel. Zona comercială și turistică, cu baruri, restaurante și magazine se află la 100-150 de metri de hotel.

Acesta este construit pe 4 etaje, are 2 lifturi, recepție 24 ore, restaurant pentru nefumători, bar, bar la piscină, lounge, piscină exterioară pentru adulți, piscină pentru copii, teren de joacă, șezlonguri și umbrele la piscină, biliard, masă de tenis, zonă de internet și bar.

Pentru un sejur de 7 nopți în acest hotel, cu cameră de tip ECO LV și mic dejun, o persoană plătește un total de 373 euro!

Serviciile incluse de noi sunt:

- Bilet avion cursă charter;

- Transfer aeroport-hotel-aeroport;

- Cazare și masă în funcție de hotelul ales;

- Taxa aeroport;

- Asistență turistică pe perioada sejurului.

No Comments Yet.

Leave a comment