Early booking Lefkada 2015

Early booking Lefkada 2015

Lefkada, noua atractie in insulele Marii Ionice  poate fi vizitata acum cu preturi incepand de la 134 euro per persoana. Primele oferte early booking Lefkada 2015 au fost lansate pe site-ul agentiei de turism oltextur.ro. In Lefkada  accesul este foarte usor, un pod leaga insula de continent, astfel puteti alege intre transportul cu  autocarul sau pe  cel individual. Pretul de mai sus include 7 nopti cazare , fara masa si tarnsport autocar Bucuresti-Lefkada-Bucuresti.

insula lefkada

Oferte early booking Lefkada 2015

Cel mai mic pret pentru Lefkada cu reduceri early booking aplicate este de 134 euro per persoana si este valabil pentru rezervari efectuate pana la data de 15.12.2014.

Lefkada-informatii generale

Lefkada este o insula situata in Marea Ionica, in partea de vest a Greciei, legata de continent printr-un drum pietruit si un pod plutitor. Distanta dintre Salonic si Lefkada de  465 de kilometri poate fi strabatuta in aproximativ sapte ore. Distanta este calculata pe ruta Salonic -Neapoli(Kozani)-Preveza-Akteon.
Plaje de nisip, ape turcoaz si masive stancoase compun peisajul uimitor al acestei insule muntoase si verde. In ultima perioada, Lefkada a devenit o destinatie atractiva pentru multi dintre turistii europeni.
Satele linistite si salbatice, plajele izolate de-a lungul coastei de vest, iar in est, golfuri protejate si insulite periferice au determinat construirea a numeroase unitati de cazare, de la apartamente, vile, pensiuni pana la hoteluri.
insula lefkada

Cele mai interesante orase si sate din Lefkada

Orasul Lefkada, capitala insulei, este situat in partea de nord-est. Orasul Lefkada este si  centrul administrativ, economic si cultural din insula Lefkada, construit in jurul unui port natural. Dupa cutremurele catastrofale din anii 1948 si 1953, capitala a fost reconstruita intr-un mod unic si original.

Poros. Micul sat este situat la 25 de kilometri sud de orasul Lefkada, pe un deal. Satul Poros este construit in forma de amfiteatru in jurul dealului. In apropiere de acest loc, turistii pot gasi un mic port pescaresc, Micros Gialos si plaje frumoase.

Nidri si zona inconjuratoare a Municipalitatii Ellomenos sunt situate in partea de sud-est a insulei. Imprejurimile au numeroase frumuseti naturale, atragand astfel vizitatori in fiecare vara. Oraselul Nidri este considerat cea mai populara statiune turistica a insulei. Situat la 17 kilometri sud-est de capitala, Nidri beneficiaza de o plaja uimitoare cu nisip si ape cristaline. Nidri,se poate mandri cu un port destul de cochet, plin de barci de pescuit si cafenele.In timpul verii, aici se organizeaza numeroase spectacole culturale interesante sau expozitii.Nidri beneficiaza de o baza solida si diversificata de unitati de cazare, cafenele, baruri si cluburi de noapte.

Agios Nikitas, un sat traditional de pescari, se afla la 12 kilometri
vest de capitala Lefkada. Devenita una dintre cele mai populare statiuni de vara de pe insula, Agios Nikitas este construit sub forma de amfiteatru intr-o zona plina de plantatii de maslini. Frumusetea oraselului  este data si de mica plaja familiala, cu nisip auriu si ape uimitoare. In Agios Nikitas dispune de o mare varietate de unitati de cazare, taverne si magazine.
agios nikitas 1

Vassiliki este una dintre cele mai populare statiuni turistice de pe insula Lefkada, situata la aproximativ 40 kiometri de capitala.acest sat de coasta are multe plaje  populare printre winsurferi. de aici puteti inchiria barci pentru a va deplasa catre plajele din Porto-Katsiki, Alektori si Agiofili.

Cele mai frumoase plaje din Lefkada

Porto Katsiki. Aceasta plaja spectaculoasa se afla la 40 kilometri sud-vest de capitala Lefkada. Porto Katsiki este una dintre cele mai frumoase plaje de  pe insula. Plaja lunga de nisip alb este accesibila cu ajutorul unei scari inguste cu 80 de trepte. Dupa modernizarea soselei care ajunge aici, plaja a devenit faimoasa si foarte populara, din acesata cauza fiind foarte aglomerata in timpul verii.

plaje lefkada

Kathisma, alta plaja populara din Lefkada, este situata la 14 kilometri est de capiatla, in apropiere de satul Agios Nikitas. Plaja este formata din pietricele cu nisip, insa fundul marii este din nisip. Plaja Kathisma este amenajata cu sezlonguri si umbrele.

Mikros Gialos. Aceasta plaja frumoasa este situata la 25 kilometri de capitala, in apropiere de satul Poros. Plaja din nisip este destul de lunga, aici gasind si un imens complex format dintr-un restaurant si bar pe plaja.

Egremeni este o plaja de nisip, care se intinde pe mai multi kilometri, la 30 kiloemtri sud de orasul Lefkada. Accesul catre plaja Egremni se face pe cele 300 de trepte sapate in stanca. In acest loc apele Marii Ionice sunt adanci , cu curenti puternici.

Pefkoulia este o plaja de nisip foarte lunga, situata la nord de satul pescaresc Agios Nikitas, la 10 kilometri de capitala. Fiind usor accesibila este si foarte aglomerata in timpul verii.

Agios Ioannis, cea mai apropiata plaja de capitala, este o plaja cu nisip auriu, ape turcoaz, amintind, parca de o plaja exotica din Caraibe. Zona din jurul plajei ofera o gama larga de unitati de cazare, cafenele si cluburi de windsurfing.

Agios Nikitas, cea mai atractiva statiune de pe coasta de vest a insulei, se afla la 12 kilometri vest de capitala. Drumul principal din sat ruleaza lin catre plaja, fiind flancat de taverne si magazine. Dealurile din jur sunt acoperite de pini si maslini.

Vassiliki este o plaja lunga de pietricele, renumita insa pentru windsurfing.In schimb, in jurul acesteia puteti gasi numeroase unitati de cazare, taverne, magazine, cafenele si baruri.

Lefkada, poate fi una dintre destinatiile voastre pentru vara 2015. Nu uitati de oferte early booking Lefkada 2015!

lefkada

No Comments Yet.

Leave a comment