Early booking Grecia 2015

Early booking Grecia 2015

Early booking Grecia 2015

Inca nu v-ati cumparat vacanta profitand de reducerile early booking Grecia ? Daca aveti nevoie de ajutor, urmariti sugestiile de mai jos pentru a alege o vacanta ieftina in insulele din Grecia.

Prin acest articol, incercam sa va usuram munca voastra de cautare a celor mai bune reduceri early booking Grecia 2015.

Vacante cu reduceri early booking in Grecia 2015-Halkidiki

Daca aveti teama de calatoria cu avionul, atunci va recomandam sa va deplasati cu masina persoanala sau cu autocarul in Halikidiki, unde un sejur de 7 nopti cazare la hotel de 3 stele , fara masa , porneste de la 59 euro per persoana.

Early  booking Grecia 2015-Thassos

early booking grecia 2015

early booking grecia 2015

Inconjurata de apele cristaline albastre ale Marii Egee, situata in apropierea coastei de nord a Greciei, insula Thassos, a prelungit reducerile early booking Grecia 2015 pana la data de 15.04.2015, asteptandu-si oaspetii cu tarife de cazare incepand de la 98 euro/sejur de 7 nopti cazare intr-un hotel de 3 stele. Spre deosebire de multe alte insule din Grecia, Thassos are privilegiul de a avea doua puncte de trecere cu feriboturile, transportand pe tot parcursul anului pasageri, masini, autobuze.

Keramoti -Limenas ( Orasul Thassos) este cel mai rapid si mai ieftin traseu, fiind cel mai scurt, calatoria dintre cele doua puncte dureaza doar 40 de minute.

Kavala-Skala prinos, reprezinta o alternativa in drumul vostru spre Yhassos, insa putin mai scumpa fata de prima alaternativa, dar si mai lunga. Daca doriti sa vizitati Kavala, inainte a a ajunge in Thassos, atunci aceasta este cea mai buna varianta pentru voi. Tineti cont , totusi, ca durata calatoriei este de 1 ora si 14 minute , fata de cele 40 de minute cat dureaza prina varianta. Decizia va aparatine.

early booking grecia 2015

early booking grecia 2015

 

Cazari ieftine Thassos

Cele mai bune  preturi pentru o vacanta ieftina in Thassos le gasiti la Vilele tip Studios, unde un pretul unui sejur de 7 nopti cazare, fara masa, cu reducere early booking Grecia 2015, incepe de la 101 euro per persoana, fara transport.
Revenim la vacante Halkidiki 2015, unde profitand de reduceri early booking Grecia 2015, valabile pana la data de 30.04.2015, puteti sa va bucurati de un sejur de 7 nopti cazare cu masa demipensiune la Hotel Philoxenia Bungalows 3* incepand de la 138 euro per persoana, transport individual. Philoxenia Bungalows 3* se afla la intrarea in Peninsula Sithinia, in satul Psakoudia. Philoxenia Bungalows este un superb complex de vacanta format din bungalouri, aflat la 150 metri de plaja si la 20 kilometri de orasul Nea Moudania. Philoxenia Bungalows este destinat vacantelor pentru familiile cu copii care-si doresc o vacanta linistita, dincolo de agitatia unei statiuni de vacanta aglomerate.

Early booking Grecia 2015-Corfu

early booking grecia 2015

early booking grecia 2015

In cazul in care apreciati una dintre insulele Grecia in care venetienii, francezii si britanicii si-au pus amprenta cel mai pregnant, va sugeram un sejur in Corfu, insula din Marea Ionica cu un bogat patrimoniu, monumente istorice de o valoare inestimabila, dar si peisaje uimitoare naturale, completate cu ape cristaline ce matura intr-un mod miraculos plajele Mediteranei. Corfu este o destinatie ce degaja o puternica vraja asupra turistilor.

 

 Preturi Corfu- early booking Grecia 2015

 

Cela mai bun pret pentru un sejur de 7 nopti , self catering, zbor cu compania Aegean Airlines il gasim la Apartamentele NiOURIS-Marina Agios Gordis porneste de la 191 euro per persoana.

Ce puteti sa faceti in Corfu?

Palate, cetati, cladiri publice austere ale statului venetian, frumos conservate intr-un oras vechi din Corfu, patrimoniu mondial UNESCO.

Cele mai frumoase atractii din Corfu

early booking grecia 2015

early booking grecia 2015

 

-Cetatea veche, o zona impresionanta din secolul al XV-lea, precum si Cetatea Noua;

-Sfantul Mihail si George Palace , in partea de nord a Spianada, construit in timpul ocupatiei britanice.

-Muzeul de Arta Asiatica, singurul de acest gen, infiintat in 1927.

No Comments Yet.

Leave a comment