Croazieră Turcia – Insulele Grecești – Eclectic Aegean

Croazieră Turcia – Insulele Grecești – Eclectic Aegean

Pentru toamna anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție o croazieră, în care veți putea vizita cele mai importante orașe din Turcia și Grecia, acestea fiind: Atena, Istanbul, Canakkale, Volos, Creta, Santorini, Mykonos.

Plecările sunt din București, de la aeroportul Otopeni, dar vă oferim transport gratuit până la aeroport din următoarele orașe: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Slobozia, Iași, Târgu Frumos, Roman, Bacău, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Urziceni, Brașov, Predeal, Sinaia, Câmpina, Ploiești, Sibiu, Râmnicu Vâlcea  și Pitești.

Plecările sunt pe 20 octombrie (15 locuri), 3 noiembrie (19 locuri) și 24 noiembrie (20 locuri). Prețul pentru o astfel de croazieră de 9 zile, pornește de la 639 euro/adult și 499 euro/copil+taxe. Serviciile pe care vi le oferim sunt:

-ghid roman insoțitor;

-zboruri directe București => Atena => București, Compania TAROM;

-transferuri aeroport-hotel-aeroport;

-cazare o noapte cu mic dejun în Atena la Hotel Blue Sea Alimos 4*;

-cazare 7 nopți cu Pensiune Completă și pachet bauturi All Inclusive la bordul vasului Celestyal Crystal;

-tur de oraș panoramic Atena;

-ghid local pentru vizită la Acropole;

-excursie la Istanbul: Croazieră pe Bosfor și Marele Bazar;

-excursie 1/2 zi în satul Oia din Insula Santorini;

-excursie 1/2 zi Palatul miotic din Knossos;

-participare la activitățile de divertisment și accesul la toate facilitățile vasului pe durata croazierei.

Celestyal Crystal este un vas de croazieră care a fost  complet renovat în 2016 și dispune de 480 cabine cu o  capacitate de 1.200 pasageri. Este un vas elegant, vas ideal pentru croaziere relaxante și confortabile pentru toată familia, indiferent de vârstă. Vasul de croazieră dispune de restaurante, saloane, baruri, casino, spațiu de joacă pentru copii, magazine de tip Duty Free și Travel Value, bibliotecă, salon de înfrumusețare (cu cosmetică, spa, sală de masaj, jacuzzi), piscină, centru fitness, centru medical, acces la Internet, telefonie prin  satelit și aer condiționat pe tot vasul.

No Comments Yet.

Leave a comment