Charter Creta Heraklion

Charter Creta Heraklion

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție o cursă charter cu avionul, cu destinația Heraklion! Plecarea se va face din orașul Cluj-Napoca, pe data de 19.06.2019, având taxele de aeroport gratuite.

Localitatea Heraklion, atrage foarte mulți turiști datorită plajelor curate și obiectivelor turistice absolut fascinante, care datează din secolul al XI –lea. În inima orașului există numeroase monumente datând din Evul Mediu, perioadă în care Heraklion a cunoscut o mare prosperitate. Această localitate gazduiește cel mai mare port din Creta, precum și un aeroport internațional.

Hotelul Sergios 3* este situat în centrul uneia dintre cele mai căutate stațiuni ale insulei, Hersonissos, la doar 100 metri de plajă. Hotelul promite o vacanță confortabilă și relaxantă atât pentru familii, cât și pentru cupluri.

Hotelul oferă oaspeților săi recepție 24 ore, 2 lifturi, lobby, restaurant în aer liber (cu specialități grecești și internaționale, stil bufet), Lounge bar cu TV, piscină, jocuri video și biliard (contra cost), magazin de suveniruri, sală de întruniri, cameră de bagaje, Internet corner și Wi-fi gratuit la recepție. Toate cele 99 de camere ale hotelului Sergios dispun de balcon sau terasă, baie proprie, frigider, aer condiționat (contra cost), televizor, seif (contra cost), feon.

Pentru un sejur de 7 nopți cu masă de tip all inclusive și cameră standard, o persoană plătește 551.00 euro, redus de la 724.00 euro. Serviciile incluse de noi sunt următoarele:

-Bilet avion cursă charter;

-Transfer aeroport-hotel-aeroport;

-Cazare și masă în funcție de hotelul ales;

-Taxă aeroport;

-Asistență turistică pe perioada sejurului.

Iar serviciile neincluse sunt:

-Asigurare medicală și storno;

-Taxa hotel - se plătește la fața locului.

No Comments Yet.

Leave a comment