Charter Corfu – Vara 2019

Charter Corfu – Vara 2019

Pentru vara anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter cu destinația Corfu. Plecările ,,Last Minute’’ sunt pe data de 24 iunie, și puteți beneficia de reduceri considerabile. Plecările se fac din aeroportul Otopeni, iar zborul durează 01:40h.

Situată în inima Mării Ionice, Corfu este cea mai conectată insulă la istoria Greciei, având astfel un farmec cosmopolitan și cultural. Explorând orașul Corfu, capitala insulei, veți vedea trecutul glorios al insulei Corfu pe palatele impozante, vile nobile, muzee frumoase și piețe fermecătoare. Plecând de la orașul Corfu, veți descoperi satele pitorești de pe litoral, micile insule verzi, resorturile luxoase din Corfu și peisajele naturale sălbatice.

Hotelul Ariti Grand 4* este situat la 3,5 km de centrul orașului Corfu, 4 km de port și 1,5 km de aeroport. Hotelul este înconjurat de o gradină de 4000 m și este o excelentă alegere atât pentru cei care călătoresc în interes de afaceri, cât și pentru cei care își doresc o vacanță. Hotelul oferă oaspeților săi restaurant, bar principal, bar la piscină, piscină exterioară, piscine pentru copii, piscină interioară, centru SPA ( 200m de hotel), teren de tenis și 2 săli de conferințe.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu mic dejun și cameră de tip Twin Room Mountain View, o persoană plătește un total de 457.50 euro, redus de la 565.00 euro.Serviciile incluse de noi pentru acest sejur sunt următoarele:

-7 nopți cazare cu masă specificată pentru fiecare hotel

-Transport cursă charter BLUE AIR OTP-CFU-OTP (ZBOR DIRECT)

-Taxe de aeroport

-Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport

-Asistență turistică locală în limba română

-Bonus Asigurarea medicală și STORNO - indiferent de varstă.

Iar serviciile neincluse sunt:

-Excursii opționale și intrările la obiective;

-Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în preț.

-Taxa locală se va achita de către turiști la fața locului, diferențiat pe clasificarea unităților de caz.

No Comments Yet.

Leave a comment