Blog

Prin blogul  insule Grecia incercam sa va prezentam o descriere completa a celor mai cunoscute insule Grecia impreuna cu  cele mai bune oferte Grecia, preturi vacante Grecia, hoteluri Grecia. Incercam sa raelizam pentru dumneavoastra un top al celor mai bune hoteluri Grecia, cele mai frumoase plaje, cele mai intresante insule Grecia.Toate acestea pentru a va ajuta in luarea celor mai bune decizii privind vacanta in Grecia.

Cele mai populare insule Grecia

Am incercat sa realizam un top al celor mai populare insule Grecia printre turistii romani. Clasamentul l-am realizat dupa date statistice privind numarul de vizitatori intr-un an.
Pe primul loc am aseza Creta, insula cu cei 1.000 de kilometri de coasta presarata cu numeroase golfuri si peninsule, acre ofera o multitudine de plaje de nisip scaldate de apele albastre ale Marii Mediterane.
Creta este si cea mai mare insula din Grecia, a cincea ca marime din Mediterana.
Daca nu ati vizitat Creta, in aceasta vara este timpul s-o faceti!

Santorini. O mie de apusuri de soare, o mie de amintiri, o mie de cuvinte de dragoste invaluite in albastrul Mediteranei.Aceasta este insula Santorini.Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie magia de neegalat din Santorini. O frumusete de neegalat!
santorini

Bine ati venit in Insula Rhodos sau in Insula Cavalerilor. Rhodos este idealul celor acre doresc sa se relaxeze,dar care cauta , in acelasi timp si o vacanta plina de actiune.
Vechiul oras Rhodos este un mozaic de culturi si civilizatii, intre zidurile medievale avand privilegiul de a explora douazeci si aptru secole de istorie.Palatul Marelui Maestru este cu siguarnta punctul culminant al orasului vechi. Palatul , initial o fortareata bizantina, construita la sfarsitul secolului al XVII-lea d.Hr. a fost transformata in secolul al XIV-lea de cavalerii Ordinului Sfantului Ioan in resedinta Marelui Maestru.
Una dintre atractiile vechiului oras Rhodos, Strada Cavelrilor, este una dintre starzile medievale cele mai conservate din Europa, presarata cu hanuri medievale. Odata ajunji in Rhodos, nu evitati o plimbare in jurul micului port Mandraki.

Insula verde dominata de vai fertile si diferite tipuri de plaje dispuse in golfuri izolate-Zakynthos  a devenit cea mai populara destinatie de vacanta printre turistii romani.